Божиќен Ски Викенд !

15874891_ski-hut-gorica

Драѓи авантуристи, ентузијасти и фанатици на снег, во пресрет на Божиќните празници и отворање на ски сезоната, ве покануваме на БОЖИЌЕН СКИ ВИКЕНД во СКИ ДОМ ГОРИЦА да ја почувствувате старата добра Мавровска приказна, да се радуваме на бескрајното белило и да се нахраниме со викенд поминат на скии ! ! !

Во петок вечер, според Мавровските обичаи се пали коледарскиот оган, при што воедно ве покануваме Ски Дом Горица да дојдете и да размениме насмевки, радост и греено вино покрај огнот, во снежниот двор !

БОЖИЌЕН СКИ ВИКЕНД –Цени

•Кревет во дорм соба – 11€ (14€ јануар –регулар)

•Приватна соба – 42€ (60€ јануари)

*Сите гости добиваат гратис вечера од куќата (Сабота)

** МЕСТАТА СЕ ОГРАНИЧЕНИ –ПОБРЗАЈТЕ

Поздрав од планината
СкиДом Горица
__________________________________________________

Dear adventurers, enthusiasts and snow maniacs, with the Christmass holidays ahead as well as the opening of the this years snoe season we invite you to a Christmas SKI WEEKEND into the mavrovian mountians! Join us and feel the good old mavrovian snow spirit, and let share together the joy for the endless white and ski adventures.

At Friday night, as tradition on the 6th of Jan, we gather arround the camp fire in our back yard, with warm vine,music and positive vibes to enjoy and together to rejoice the snow and the snowy nights!

Christmas SKI WEEKEND –prices:

Bed in a dorm room 11€ (14€ regular in January)
Private room (4dorm beds) 42€ (60 €regular in January)

*Free dinner per person (Saturday)
** THE CAPACITY IS LIMITED –REACT FAST

Hail from the mountian !
Ski Hut Gorica

13643850_ski hut gorica 13716_ski hut gorica cover

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки