Василичарска Ски Викенд понуда

Празниците траат ! 🙂

>>>НОЌНО СКИЈАЊЕ< >ПЕТОК ВЕЧЕР 13 I 17 –550мкд>>>>

Повелете на Василичарско Ноќно скијање и ски викенд во Маврово! Имаме повеќе до доволно снег, сите ски патеки во ски центарот работат, а се очекува и нов снег деновиве!

СкиДом Горица – Викенд промо пакет
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Цена по лице –дорм 25€

Цена за приватна соба –4 легла 44€

>>>>Во цената е вклучено:

• Кафе, чај (од куќата во период 7•10ч 18•23ч)
• Оброк –вечера: (сабота вечер)
• Филмска проекција на интернационални ски филмови

(*Цените важат за викенд понудата)

Повелете, Ве очекуваме !

Поздрав од Мавровијата,
Ски Дом Горица

15965292_ski-hut-gorica-mavrovo

The holiday season goes on !! 🙂

Welcome again on Friday Night Skiing and Holiday ski weekend this week ! We have plenty of snow and even more is on the way, all ski pistes are groomed and functional and waiting for your turns !!

Ski Hut Gorica –Weekend promo offer
_________________________________________

Price per person –Dorm room 25€

Price –Private room (4 beds) 44€

>>>>Price includes:

•Coffee, tea (on the house –7•10h 18•23h)
•Dinner on the house (saturday night)
•Cinema night –international ski films screening

(*The prices are for the weekend offer only)

Welcome !!

Hail from the mountain,
Ski Hut Gorica

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки