Во обид да се направи добро видео – како тоа изгледа позади сцена

Getting the Shot with Torstein Horgmo ski winter

Еден пример дека моќните видеа низ планините, не се прават сами од себе, потребни се бројни обиди, многу логистика, добри спортисти, вешти сниматели и фотографи, добра опрема , супер локација, многу светлина, добро време…

 

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки