Да се потсетиме на една од најодлепените Line of the winter

Nicolas Falquet Line of the winter

Интернетот е место каде што и постарите може брзо да се вратат во игра. Таков беше Nicolas Falquet со неговата Line of the winter направи над 2 милиони прегледи…

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки