Една линија од последниот продукт на Travis Rice

Една брутал линија, направена при снимање на Depth Perception, последниот продукт на Travis Rice.

Длабоко во зимата и уште подлабоко низ Британска Колумбија

 

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки