Есенска патрола – врв Плат Шар Планина

plat shar planina

Прекрасно есенско опкружување на Шара, Лешница, Плат, област која прелива од пејсажи на кои не може да им се изнагледате.

Видео: Димитар Тодоровски, искачување на врвот Плат, Шар Планина, 29.10.17

 

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки