Мала и Голема Враца од Брод

golema i mala vraca shar planina

Следи го настанот

ТУРАТА Е ПРЕМЕСТЕНА ЗА ОВАА НЕДЕЛА 24-26 ЈУНИ

Акцијата ќе биде организирана со шатори.
Превоз – се групираме со сопствени возила.
План :

  • 16 јуни (петок) – попладне поаѓаме за Косово и стигнуваме до Брод – хотел Арџена – тука кампуваме
  • 17 јуни (сабота) – го собираме кампот и се упатуваме кон Тија Вода и потоа до Врачанското езеро каде се прави камп. Искачување на Голема Враца
  • 18 јуни (недела) – искачување на Мала Враца. Собирање на кампот и спуштање кон Брод

Секој учесник да си обезбеди потребна опрема за спиење (подметач, вреќа).
Клубот располага со неколку шатори и неколку горилници на плин.
Храна за 2-3 дена и соодветна облека

Во случај на неповолна временска прогноза акцијата ќе се откаже.

Пријавување кај Трајче Панковски – punk@makpetrol.com.mk

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки