10 коментари

  1. ima li sneg na Popova Sapka za den 08.12.2016

  2. Владимир

    Дали може некој да ми каже какви се условите за скијање на Шапка и Маврово? Би сакал утре (30.01) да отидам, не е битно каде само да има доволно снег за скијање.

  3. Irena Bojadzievska

    bravo decki, sajtov vi e lepotica!!!

  4. Dali ima sneg na mavrovo?

  5. popova sapka is the best

  6. popova sapka is the best

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки