За нас

Association for promotion of Macedonian ski centers, development of winter and outdoor sports

Веб инфо страницата е сопственост на здружението skimacedonia  чија основна дејност е промоција на ски регионите и национални паркови, туризмот и развој на зимските и аутдор спортови.

skimacedonia проект, дигитална платформа комбинација од outdoor магазин и инфо центар која ги интегрира на едно место информациите за сите ски центри во Македонија.

Почитувајќи го Вашето време како посетители, настојуваме сите информаци што ги споделуваме како спортски и туристички настани, вести, да бидат во кратки црти, јасни и лесно достапни.

Контакт: skimacedonia@gmail.com

 

Оди на лентата со алатки