Антонио Ристевски на Хинтертукс, тренинг амбиент

Тренинг сесии, септември 2016, Хинтертукс глечер, Австрија
14064262_fis-alpine-skiing-antonio-ristevski 14305318_fis-alpine-skiing-antonio-ristevski 14311278_fis-alpine-skiing-antonio-ristevski 14352509_fis-alpine-skiing-antonio-ristevski 14444691_fis-alpine-skiing-antonio-ristevski

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки