Есенско шаренило низ националниот парк Маврово

Прошетка низ спокојството на природата, истражување и собирање шумски плодови. Есенски пејсажи забележани од нашата камера, октомвриско шаренило од бои низ зоната на националниот парк Маврово, на потегот од селата Врбен, Богдево и корабските врвови.

Димитар Попов

img_1541-korab-vrben-bogdevo img_1545-korab-vrben-bogdevo img_1547-korab-vrben-bogdevo img_1548-korab-vrben-bogdevo img_1550-korab-vrben-bogdevo img_1551-korab-vrben-bogdevo img_1554-korab-vrben-bogdevo img_1557-korab-vrben-bogdevo img_1562-korab-vrben-bogdevo img_1564-korab-vrben-bogdevo img_1568-korab-vrben-bogdevo img_1570-korab-vrben-bogdevo

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки