Информации за продажба на сезонски ски карти

СКИ ЦЕНТАР МАВРОВО

УЖИВАЈТЕ ВО СНЕЖНИТЕ АВАНТУРИ ЦЕЛА СКИ СЕЗОНА ЗА САМО 10.000 денари.

До 22.12.2016 ви нудиме можност да купите годишна Ски Карта за само 10.000 денари.

Вирмански, уплатата за При-пејд (промотивна) сезонска ски карта можете да ја извршите со следните податоци:

Ски Центар Заре Лазаревски С. Маврово

Жиро Сметка: 200000091616395
MK ДДВ: 4007001121480
Стопанска Банка А.Д. Гостивар

Цел на уплата: Годишна ски карта

Износ: 10.000,oo денари

По извршената уплата Ве молиме чувајте го вирманот за уплата со кој после 22.12.2016 или на денот на отварањето на ски сезоната ќе може да ја подигнете вашата годишна ски карта на самата билетара.

Ви благодариме на интересот,
Со почит.

Ски Центар Маврово
www.bistra.com
www.skimavrovo.com

15181530_godishna-ski-karta-mavrovo

СКИ ЦЕНТАР ПОПОВА ШАПКА

ЕЛЕМ ТУРС го објави ценовникот на ски – билетите за зимската сезона 2016/2017 година.

Претпродажбата на Сезонскиот ски-билет за ски-центарот „Попова Шапка“е во тек и трае до 26.12.2016 година.
Цената на Сезонскиот ски – билет за ски – центарот „Попова Шапка“, во претпродажба, изнесува 9.000 денари.
Ски-билетите можете да ги купите во Дирекцијата на ЕЛЕМ ТУРС во Скопје и во Дирекцијата во Тетово и ски-центарот „Попова Шапка“.

Повеќе информации за начинот на купување и плаќање на ски-билетите можете да добиете на телефонските броеви:

  • Скопје (Дирекција): 076 – 404 913 – Горан Манасијевски – лице за контакт;

  • Тетово (Попова Шапка): 070 348 571 – Кристина Гроздановска – лице за контакт;

ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ:

  • 2 фотографии со димензии 2,5 cm X 3 cm;

  • уплатница со уплатени средства

    uplata-ski-bilet-sezonski-2016-2017-popova-sapka

    uplata-ski-bilet-sezonski-2016-2017-popova-sapka-1

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки