Како изгледа ISPO Минхен 2016

Изминатите денови заврши ISPO Минхен 2016, каде 2600 излагачи пред повеќе од 80.000 посетители од 110 земји беа претставени со најновите достигнувања од светот на аутдор спортовите, скијањето, фитнес и друга спортска опрема.

ISPO-ACADEMY-Speaker_1540x770 ISPO-AWARD-Winner_1540x770 ISPO-BRANDNEW-Village_1540x770 ISPO-MUNICH-2014-Entrance_1540x770 ISPO-MUNICH-ACADEMY_1540x770 ISPO-MUNICH-Action_1540x770 ISPO-MUNICH-Beatpack_1540x770 ISPO-MUNICH-climbing_1540x770 ISPO-MUNICH-Crossfit_1540x770 ISPO-MUNICH-Exhibitor_1540x770 ISPO-MUNICH-Fashionshow_1540x770 ISPO-MUNICH-Hagloefs_1540x770 ISPO-MUNICH-Health-and-fitness_1540x770 ISPO-MUNICH-inspire_1540x770 ISPO-MUNICH-Quicksilver_1540x770 ISPO-MUNICH-Snowboards_1540x770 ISPO-MUNICH-Sport_1540x770 ISPO-MUNICH-Sports_1540x770 ISPO-MUNICH-Surfing_1540x770 ISPO-MUNICH-TRX_1540x770 ISPO-MUNICH-Volcom_1540x770

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки