Кораб – Краткодневница – Почетокот на зимата

Убава ледена авантура за време на зимската краткодневница и почетокот на зимата, 21 декември.  Оваа зимска планинарска тура беше последна од нашиот програм за 2016та. Почнуваме да ја одбројуваме новата 2017 и веќе размислуваме за уште повеќе авантури низ мавровската природа!

 

15731799_mavrovo-outdoor-korab-winter15591487_mavrovo-outdoor-korab-winter15776739_mavrovo-outdoor-korab-winter

 

За Dimitar Popov

Ski alpinist, rock climber and mountain guide. I dedicate my life to climbing and pushing my own limits as well as spreading the climbing vision. Owner and Manager at Ski Hut Gorica - Mavrovo Founder, President &Head Instructor at СКК Вардар- Скопје Former Founder & Head Instructor at ClimbingSchool.mk

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки