Лифтовите на Бистра ќе продолжат со работа

После викендот, од денес понеделник, ски лифтовите во Маврово ќе продолжат со работа. Ќе бидат во функција дел од лифтовите, а цената на дневна ски карта е 800 денари. Полудневна карта е 500 денари, за деца дневна 500, полудневна 400 денари, а само возење на жичарите е 300 денари.

Оперативни лифтови деновиве:

  • Жолт ски лифт
  • Детскит ски лифт
  • Галички 1
  • Галички 2
  • Конектор

Следете на https://www.instagram.com/skimacedonia.mk/

Проверете во живо, како е горе  http://skimacedonia.mk/webcams/

(фото, 24.12.2017)

IMG_20171224_221152_ski centar mavrov, bistra galicki lift IMG_20171224_221152_565 IMG_20171224_212849_ski centar mavrov, bistra galicki lift IMG_20171224_210927_771 GOPR0200 ski centar mavrov, bistra galicki lift GOPR0178 ski centar mavrov, bistra galicki lift

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки