Маврово ски амбиент 18.01.2018

Засилен ветар, температура до -6°, работат лифтовите во горниот дел од ски центарот

IMG-7a8c925 mavrovo bistra 18.01.2018 IMG-8a9197c345 mavrovo bistra 18.01.2018 IMG-9f4620c3a36 mavrovo bistra 18.01.2018 IMG-ae03f21edc66 mavrovo bistra 18.01.2018 IMG-b6f49ea8c73f1c mavrovo bistra 18.01.2018 IMG-d2521248f7b1 mavrovo bistra 18.01.2018 IMG-f86ee9b12beaf mavrovo bistra 18.01.2018

Последна видео ски патрола 15.01.2018

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки