Мавровски сончеви патеки 25.01.2018

Мавровски сончеви патеки, предобар ден на Бистра, ведро време, слаб ветар, температура околу 0°. Работат лифтовите во горниот дел од центарот, можете да скијате и на стазите под жичарите, но квалитетот на снегот во долниот сектор е лош и не ги препорачуваме. Следуваат copy-paste денови и по некој облак…искористете!

Ски патрола skimacedonia 25.01.2018 год.

mavrovo bistra galicki belicki lift medenica _10154447783627614 mavrovo bistra galicki belicki lift medenica _10154447783562614 mavrovo bistra galicki belicki lift medenica _10154447783507614 mavrovo bistra galicki belicki lift medenica _10154447783592614 mavrovo bistra galicki belicki lift medenica _10154447783557614

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки