Ноќ на Караџица и големото ѕвездено небо

Заедно со I Love Hiking бевме на организираната Ноќ на Караџица….ја конзумиравме ноќта и големото небо.

Nok na Karadzica (2)

Nok na Karadzica

Nok na Karadzica (3)

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки