Ново рекордно време на Александар Кирковски кон Титов Врв и назад

19055902_aleksandar kirkovski

Да не бидеме репетитивни во коментарите покрај восхитот и возбудата, само ќе ја проследиме веста од младиќот, Александар Кирковски 🙂

Проследете дополнителни детали од претходното време Попова Шапка – Титов Врв и назад за 2 часа

aleksandar kirkovski rekord titov vrv

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки