Аутдор ритуали

Ритуалите се почетоци. Без оглед на контекстот, тие имаат за цел да подготват, да обезбедат познати постапки кој можеме да ги извршиме без размислување и кој ќе не однесат во некоја антиципирана состојба на постоење. Ние се потпираме на овие обреди, на некои моменти повеќе отколку на други. Дали и вие практикувате некој свои ритуали?

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки