Период на временска лагуна и повеќе сонце

После десетина денa на силен ветар, снег и слаба видливост, на планините доаѓа стабилен, сончев период и ведро време. Претежно слаб ветар и дневни температури во пораст, кои на 1600 метри ќе се движат околу 0°C.

Напомена: зголемена претпазливост во лавински зони, заради појава на снежни тераси и напластен снег од ветар.

192.168.213.125_01_20180122163735843_TIMING 192.168.1.126_01_20180122163814952_TIMING

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки