Plasticman 4 – Boulder competiiton

25182153_macedonian sport climbing federation boulderbar

Следи го настанот

Предновогодишен БОЛДЕР натпревар со маски 🙂

За сите регистрирани натпреварувачи од МК спортско качувачката лига, натпреварот започнува во 11:00 часот. Регистрацијата започнува од 09.00 часот па се до 10:45 часот.

За сите РЕКРЕАТИВЦИ (искусни, неискусни) и сениори, натпреварот започнува во 18:00 часот!
Пријавувањето започнува од 16:00 часот до 17:45 часот во Боулдербар за рекреативците и сениорите.

Регистрација со консумација 300ден.

По завршување на натпреварот следи прогласување и свеченост за избор на спортски качувач на природна карпа според Ранг листата наwww.8a.nu, која е достапна и на www.climbing.mk.

22712628_boulderbar

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки