Поставена промотивно-забавна табла на Попова Шапка

Од вчера на Попова Шапка една занимација плус за оние кои сакаат да се сликаат. Промотивно-забавна табла “смеј се, љуби и скијај”. Таблата е поставена во непосредна близина на хотелот Скардус, а иницијатор за нејзино поставување е неформалната иницијатива Да ја спасиме Попова Шапка. Добро дело, супер иницијатива!

26991829_promotivno zabavna tabala popova sapka kodra e delit

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки