Програма – LA LISTE Redefining Steep Skiing

17522952_LA LISTE Redefining Steep Skiing

Во рамките на денешената проекција на документарниот филм LA LISTE Redefining Steep Skiing свое излагање и кратки презентации имаат Маја Мухич и Милорад Саздовски.

Маја ќе сподели свои турно искуства од најизолираните предели на дивата Шар Планина, турно искачувања кон Лешница и скијања низ стрмните кулоари на Мал Турчин.

Саздовски ќе го претстави премиерно,  краткиот документарен филм за фрирајд скијањето на Шар Планина. Филмот покрај, енергија, скијање и сноуборд низ шарските падини, изобилува со бројни импресивни пејсажни кадри.

Вечерва, Кино Фросина – Младински Културен Центар Скопје – 20 часот, картите се веќе во продажба по цена од 150 денари, не пропуштајте да бидете дел од овој исклучителен настан кој го бои градот, бидете таму!

skimacedonia | red bull | timeline missions

20170403-105436 maja muhic
Маја Мухич
20170403-105426-maja muhic
Маја Мухич
20170403-105656- milorad sazdovski
Милорад Саздовски
20170403-105728 milorad sazdovski
Милорад Саздовски

 

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки