Ски центарот Маврово ги стопира лифтовите

Од утре 22 март 2017, нема да работат ни Галички и Белички лифт, топлото време забрзано го стопи снегот на конекторите и жолтиот лифт, како и на рамниот дел околу Галичко бачило, пристапот станува отежнат, па лифтовите се стопирани.

192.168.213.126_01_20170321155101763_TIMING

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки