8 коментари

 1. Ве молам за информација за ски-школи за деца од 5-6 гдини. Дали има некој што ги носи децата во Банско или Боровец.
  Ви блаогдарам

  • Здраво Дивна, немаме засега информации за организирана ски школа за деца на таа возраст. Освен тренинзи и активности на постоечките ски клубови со деца и млади кои се со понапредно ниво на ски или сноуборд познавања.

  • Не можам да ја аплоадирам сликата со понуда, меѓутоа Пливачки Клуб Центар организира програма со ски-школа за деца во Пампорово секоја година. Повелете број од инструкторо Ѓоко Маринковиќ. 071 306 468

  • Не можам да ја аплоадирам сликата со понуда, меѓутоа Пливачки Клуб Центар организира програма со ски-школа за деца во Пампорово секоја година. Повелете број од инструкторо Ѓоко Маринковиќ. 071 306 468

   https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210437069896214&set=gm.803121273200959&type=3&theater&ifg=1

 2. Димитар

  Ве молам за информација дали во Скопје има активен ски клуб за деца, вклучително и за почетници ? Не можам да најдам ваква информација на вашиот сајт. Поздрав

 3. Благица

  Дали ќе се организираат ски кампови за деца?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки