Ски патрола доцна попладнево кон Планиница Бистра

Доцна пристигнавме, па немавме многу време да стигнеме до планираната точка, не носевме ни челни ламби, но тоа не е страшно, ќе се вратиме пак, амбиентот беше таков ќе мора уште еднаш да го изуживаме. Снег има доволно на поволни линии за турно качување, а имаше и безбедни над 50 см снег низ доловите кои ги скијавме за назад.

DCIM100GOPROGOPR0280.JPG
IMG_20180105_205601_894

IMG_20180105_213019_429

IMG_20180105_205601_885 IMG_20180105_205601_890

IMG_20180105_205601_902

20180105172744_IMG_9074

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки