Ски туринг ранци 2018 наша селекција

mavrovo plasinica bistra medenica

Во прилог наша селекција од специјализирани ски туринг ранци кои задоволуваат широк спектар на потреби при турно тури. Патролни 30 литарски ранци, кои би ги задоволиле долгите дневни тури. Држачи за цепини, лавинска опрема, простор и стегачи за скии или сплитборд, држачи за кациги, холдери за рехидратација, лесно достапни џебови и простор за складирање.ski touring patrol backpack

BCA STASH 30LBCA STASH 30L

DEUTER FREERIDER PRO 30L DEUTER FREERIDER PRO 30L

DYNAFIT BEAST 32

DYNAFIT BEAST 32

EVOC PATROL 32L EVOC PATROL 32L

MAMMUT NIRVANA PRO 35L MAMMUT NIRVANA PRO 35L

ORTOVOX TOUR RIDER 30L ORTOVOX TOUR RIDER 30L

SALOMON BAG X ALP 30 SALOMON BAG X ALP 30

Norrona lofoten Pack 30L

Norrona lofoten Pack 30L

Прочитајте нешто и за планинарски (hiking) ранци

Како изгледа ранецот за македонските планини

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки