Скијајќи низ Боди, градот дух

Cody LaPlante е млад free скијач, чија специјалност се Big Air и Slopestyle. Младиот Cody од легендите на скијањето е нарекуван , иднината на скијањето…

Во насока да го промовира слободното скијање како спорт на различни начини, тргна кон една авантура со идеја да пронајдат интересна локација за снимање.

Барајќи напуштени градови за да реализираат некое интересно скијање го пронајдоа Боди (Bodie), градот дух. Поранешен просперитетeн рударски град за злато во 1880-тите. Сега само град замрзнат во времето.

CC за македонски превод

AP-1RF8DES5S1W11_news AP-1RF8D89PW1W11_news AP-1RF8DB5PH1W11_news

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки