Snowkidz – Race Like a Pro – Маврово

Во организација на ски и сноуборд клубот Полар од Скопје, викендов на Маврово беше одржан Snowkidz – Race Like a Pro настан под капата на FIS, резултатите овдеа подоле дел од атмосферата на белата Бистра.

12417650_Snowkidz - Race Like a Pro - Mavrovo 12418044_1Snowkidz - Race Like a Pro - Mavrovo 12509629_Snowkidz - Race Like a Pro - Mavrovo 12631467_Snowkidz - Race Like a Pro - Mavrovo 12631484_Snowkidz - Race Like a Pro - Mavrovo 12643021_Snowkidz - Race Like a Pro - Mavrovo 12644842_Snowkidz - Race Like a Pro - Mavrovo 12644892_Snowkidz - Race Like a Pro - Mavrovo 12647418_Snowkidz - Race Like a Pro - Mavrovo 12651267_1Snowkidz - Race Like a Pro - Mavrovo 12661979_Snowkidz - Race Like a Pro - Mavrovo 12661995_101533772587Snowkidz - Race Like a Pro - Mavrovo 12670149_Snowkidz - Race Like a Pro - Mavrovo Snowkidz - Race Like a Pro - Mavrovo Snowkidz - Race Like a Pro - Mavrovo 1

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки