Совети за медицинска помош во странство. Како се активира полисата за патничко осигурување

Што ако ти затреба медицинска помош во странство. Како се активира полисата за патничко осигурување. Исклучително важно е пред секое патување во странство да извадиш патничко осигурување. На тој начин ќе се заштитиш од потенцијални трошоци за користење медицински услуги, кои во странство знаат да бидат драстично големи. Ако го имаш патничкото со себе, а ти … Продолжи со читање Совети за медицинска помош во странство. Како се активира полисата за патничко осигурување