SSNL Битола – тренинг Hintertux

Колку повеќе часови на снег, толку повеќе скијањето или бордот влегуваат во крвта, во навиката телото да се справува со сите предизвици, побрзо и побалансирано.

Во прилог поздрав од битолчаните, SSNL 🙂

22643276_ssnl bitola hintertux 22643350_ssnl bitola hintertux 22662410_ssnl bitola hintertux 22664187_ssnl bitola hintertux 22664476_ssnl bitola hintertux 22690015_ssnl bitola hintertux 22690090_ssnl bitola hintertux 22690199_ssnl bitola hintertux22657378_ssnl bitola pelister 22662491_1ssnl bitola pelister 22662596_1ssnl bitola pelister 22662608_ssnl bitola pelister 22664339_1ssnl bitola pelister 22664440_1ssnl bitola pelister 22690027_ssnl bitola pelister 22712006_1ssnl bitola pelist

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки