Што стои позади перфектниот кадар

fis alpine photography

Фотографите и медиумите се многу важен линк меѓу светот на скијањето, ѕвездите и нивните фанови. Мала сторија и за луѓето кои ни ги пренесуваат најдобрите кадри и амбиент од снежнит арени. Професионалниот

За skimacedonia

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки