Tag Archives: европа ски центри

Презентација на скијачка сезона 2017/2018

Hintertuxer-Gletscher

Следи го настанот Традиционално и оваа година Кафе Бар Љубов – Скопје , претсезонски ќе ги дружи македонските скијачи, бордаши и сите останати љубители на снегот 🙂 На 12ти октомври, ќе имаме можност да чуеме нешто повеќе за скијачките центри за каде оваа сезона се организирани аранжмани со поаѓање од Скопје, овој пат во режија на Нехар Травел. Презентацијата ќе …

повеќе »
Оди на лентата со алатки