Tag Archives: псд макпетрол

Кавказ 2017 година, Елбрус 5642 м. и Казбек 5047 м

DSC_0280-kavkaz elbrus petar gerasimov psd makpetrol darko vulovic vak anapurna

Ви пренесуваме интересна и корисна репортажа за сите оние кои се на ум да го искачат кровот на Европа, егзотична дестинација низ призмата и искуството на Петар Герасимов – ПСД Макпетрол  … За миг помислив дека емоциите, љубовта, желбата и потребата од планина се губат, се трошат како многу работи во животот, па ми се виде, уште додека траеше експедицијата …

повеќе »
Оди на лентата со алатки