Tag Archives: ски патрола

Ски патрола – Маврово ски терени 12.02.2018

ski patrol mavrovo

Ски патрола после новите 50на см снег нив Мавровија, денес и утре повторно на агендата снег, а за викендот 17-18 февруари, очекуваме разведрување и повеќе сонце. На агендата е добра забава и 16ти Хуманитарен Велеслалом.  

повеќе »
Оди на лентата со алатки