Tag Archives: фрирајд собир

Фрирајд собир на Пирин – Дончо & Коко 2017

web-min donco koko 2017 freeride

Фрирајд собир на Пирин планина, Дончо Кани 2017 Период: 7 – 10 април Местото: Дончовa Караула, колибата – Вихрен (бања сеуште нема 🙂) Како што велат, браќата фрирајдери од Бугарија, изворно… “Идејата зад Дончо е иста – да собереме колку може повеќе пријатели и љубители на скијањето и аикидо на “фрирайд средба” внатре во вистинската планина. Секој сам да заслужи …

повеќе »
Оди на лентата со алатки