Tag Archives: хуманитарен велеслалом

Аматерски хуманитарен велеслалом Маврово 2018

16252075_Mavrovo Bistra sun tracks

Почитувани, чест ни е да Ве поканиме на 16ти по ред Аматерски Хуманитарен Велеслалом во Маврово, со цел да скијаме за некого, да скијаме за нешто! Само накратко да ве потсетиме дека на терените на Маврово, секоја година, традиционално се одржува Аматерскиот Хуманитарен Велеслалом. Веќе 16-та година по ред, компаниите имаат можност да пријавуваат екипи составени од 3 члена кои …

повеќе »

Хуманитарен велеслалом Маврово 2017

16266249_Amateur Humanitarian Giant Slalom Mavrovo

Come and SKI for someone, send a humanitarian message! 15th Amateur Humanitarian Giant Slalom Mavrovo Each year we organise the Humanitarian Giant Slalom as the most significant corporate event on the ski slopes of Mavrovo. Companies from the country and abroad participate to ski for a humanitarian cause. Each company registers with a 3 member ski team that compete for …

повеќе »

Како помина Хуманитарен Велеслалом Маврово 2016

amaterski humanitaren veleslalom 2016 mavrovo 10

Аматерски Хуманитарен Велеслалом во Маврово Настан со хумана цел да им се помогне на нашите долгогодишни пријатели СОС Детско Село испреплетена со многу хумани луѓе, спортски дух и желба да се биде најдобриот, проследено со многу забава. Тоа се караткеристиките кој го красеа овој Хуманитарен настан кој се одржа по 14ти пат. Ова видео на кратко ќе ви долови што …

повеќе »
Оди на лентата со алатки