Tag Archives: Fischer Transalp

Fischer предизвик Fischer Transalp 2018

17222499483_fischer

Преминување на снежните Алпи на скии е посебна и специјализирана авантура со мемории кои остануваат да одекнуваат долги години. Веќе 7 годино од 2011 година брендот Fischer заедно со турно дивизијата Fischer Transalp ги организира овие турно тури и брзо доби култен статус, a од година во година се реализираат уникатни искуства. Следниот Fischer Transalp 2018 ќе биде од домот на …

повеќе »
Оди на лентата со алатки