Tag Archives: GoPro

Во обид да се направи добро видео – како тоа изгледа позади сцена

Getting the Shot with Torstein Horgmo ski winter

Еден пример дека моќните видеа низ планините, не се прават сами од себе, потребни се бројни обиди, многу логистика, добри спортисти, вешти сниматели и фотографи, добра опрема , супер локација, многу светлина, добро време…  

повеќе »

GoPro ja претстави својата “Karma” дрон

ngk-karma-drone-gopro2_h

Деновиве GoPro конечно го лансираше долгонајавуваниот Karma дрон, можеби задоцнето, но затоа со неколку адути кои го издвојуваат над од конкуренцијата, а тоа е пред сѐ се однесува на лесната преносливост. Имено, GoPro Karma може целосно да се склопи и стави во мала пренослива торбичка, која потоа може лесно да се смести во класичен ранец. Karma навистина ја доловува вистинската магија на …

повеќе »
Оди на лентата со алатки