Tag Archives: ikar hut

Ikar Hut ќе фунционира за новогодишните празници

22694951 ikar hut

Доколку планирате периодот околу нова година да го поминете низ зоната на Охридско езеро, ќе биде отворен хостелот Ikar Hut на Илина Арсова, лоциран покрај брегот на езерото, во Лагадин. Хостелот располага со 15 кревети во 4 соби, на располагање ви е заедничка дневна соба, кујна, тераса со поглед кон езерскиот мир и секако Галичица за планинарење или скијање. Контакт inence@yahoo.com …

повеќе »
Оди на лентата со алатки