Tag Archives: KMT krali marko trails

Навивај и бодри ги оние кои се спремни да се соочат со силата на Крали Марко

Krali Marko Trails Trka za junaci

Овој викенд, почнувајќи од денес 22 до 24 септември, се одржува трката, “Крали Марко Треилс” – трката за јунаци, доколку немате план што да правите викендов, бидете дел од публиката која ќе ги бодри сите оние ултра натпреварувачи кои се спремни да се соочат со силата на Крали Марко. Стартот на трките е во Варош, Прилеп Ако сте љубители на …

повеќе »

Крали​ ​Марко​ ​Треилс​ ​-​ ​Трка​ ​за​ ​јунаци

Krali Marko Trails Trka za junaci (2)

Следи го настанот Ако сте љубители на трчањето и престојот во природа, имате авантуристички дух или пак едноставно сте во потрага по предизвик повеќе кој тешко се заборава, ви предлагаме да ја посетите Крали Марко Треилс – трката за јунаци. Од 22 до 24 септември оваа година, во Варош – Прилеп ќе се одржи седмото издание на трката во планинско …

повеќе »
Оди на лентата со алатки