Tag Archives: Scout Оutdoor Shop

Nomad – специјализирана продавница за велосипеди и ски опрема

nomad shop 327

Од минатава недела Скопје е побогато со уште една спортска продавница, беше отворена Nomad, специјализирана продавница за велосипеди од врвни светски брендови, најсовремена велосипедска опрема и професионален сервис. Специјализираната продавница “Nomad” e лоцирана на ул.,,Св.Кирил и Методиј”, во заградата на поранешна Аутомакедонија, наспроти старата Железничка станица. Nomad е прв hi-tech продажен центар каде што можат да се најдат велосипеди, велосипедска …

повеќе »
Оди на лентата со алатки