Tag Archives: sportbike

RANGER FREE модел кој бара повеќе од тоа што вие може да притиснете

26239440_fischer ranger free

Денес, алпската дивизија на Fischer Sport го промовираше новиот модел од фрирајд серијата Ranger, моделот Ranger Free за сезона 2018/2019. Импресивна ски чизма со перформанси кои гарантираат простор околу врвот на понудата на ваков тип чизми. Овој модел за разлика од браќата и сестрите ренџери благодарение на новите материјали тежи дури 700 грама помалку од нив или поточно 1540 грама. …

повеќе »

Fischer новитети за 2017/2018

Fischer sportbike_IMG_1901-2

И оваа година како и претходните, австрискио производител на спортска опрема Fischer претстави бројни новини во производната програма за зимски спортови и движење низ снег. Тие новитети допринесуваат за подобри перформанси The curve скијата ја создадоа три легенди во алпското скијање Hans Knauss, Mike von Grüningen и Kristian Ghedina. Скијата го освои ISPO AWARD GOLD WINNER 2016/ 2017 Технологиите кои …

повеќе »

Во Sportbike пристигна 2017/2018 модел ски серијата на Fischer

Fischer sportbike_IMG_1898-3

Доколку сте заинтересирани за последни технологии во Sportbike деновиве пристигнаа најновите модели на Fischer скии и ски кондури, модели за сезона 2017/2018. Модели кои ќе бидат дел од изложбената програма на престижниот саем во Минхен оваа година на ISPO 2017.

повеќе »
Оди на лентата со алатки