Тековни информации – Snow Report

funpage

Webcams     Latest Photos     Ski centers  – Price Lists

Current Weather conditionsDays 0-2 Weather Summary : fresh snow in the ski regions, choose a safe itinerary, ride carefully, increased avalanche risk due to heavy fall of snow.

the roads are passable, winter equipment is obligatory  

Ski Centers 21.02.2018
Last update 09:00
Outdoor events, check the event list on the web or ask for answer (check for updates)

 

Ski Centers 21.02.2018
Last update 09:00
Snow DepthWeatherLatest useful information
Mavrovo Zare Lazarevski 
Top station 1860 m
>120 cm
Mid station 1600 m
>100 cm
Bot. station 1250 m
70 cm

 

 

Most of the ski lifts and ski pistes are open 

open lifts: yellow, lift for children, galicki 1/2, belicki lift, connectors, ski piste – chairlift

 

 Mount Korab region:  limited or no mobile network, difficult access area

level of avalanche risk – significant avalanche risk: Limited crossing of steep slopes and open fields with risky exposure. Ski journeys would require sound previous experience and estimation of the real situation.

Popova Sapka
Top station 2500 m
> 150 cm
Mid station 1800 m
90 cm
Bot. station 1650 m
70 cm

 

 

 

 


level of avalanche risk – significant avalanche risk: Limited crossing of steep slopes and open fields with risky exposure. Ski journeys would require sound previous experience and estimation of the real situation.
Kozuf
Top station 2200 m
>50 cm
Bot. station 1550 m
>50 cm

ski lifts are closed

level of avalanche risk – significant avalanche risk: Limited crossing of steep slopes and open fields with risky exposure. Ski journeys would require sound previous experience and estimation of the real situation.

Pelister – Kopanki
Top station 1800 m
>50 cm
Mid station 1610 m
>40 cm
Bot. station 1420 m
>40 cm

 

Ski center Kopanki – Pelister

ski lifts are open, 

center is open every day from 9 am to 3 pm

peak Pelister area level of avalanche risk – significant avalanche risk: Limited crossing of steep slopes and open fields with risky exposure. Ski journeys would require sound previous experience and estimation of the real situation.

Ski center Nizo Pole – Pelister

ski lifts are open 

Krushevo
Top station 1400 m
>30 cm
Bot. station 1240 m
30 cm

the charilift from town to the ski slopes works, 

 ski lifts will be open for the weekend, fresh snow on the slopes

 

SRC Ponikva
Top station 1650 m
20 cm
Bot. station 1450 m
20 cm

 ski lifts are open
Galicica 
Top level 2252 m
>50 cm

the center doesn’t work for a long period. Only free-ride activities
Vodno
Top station 1060m
10 cm
Bot. station 570 m
10 cm

 

Gondola lift is open
Low season (winter) – From October to March Working hours from 10:00 – 17:00
Monday doesn’t work
Effective working hours

10:00 – 10:30 hour
11:00 – 11:30 hour
12:00 – 12:30 hour
13:00 – 13:30 hour
14:00 – 14:30 hour
15:00 – 15:30 hour
16:00 – 16:30 hour

 

За skimacedonia

2 коментари

 1. Благоја

  Здраво,
  Благодарение на СКИ Маседониа имаме информации за состојбата на ски центрите во Македонија и потполно го подржувам сајтот и сум благодарен на сето тоа но имам и добронамерни забелешки:

  Вчера на пример не работеше камерата од Маврово и повторно немавме претстава за тој ски центар.
  И да работи гледајки дека состојбата со снег е критична тешко дека некој од подалеку ке се одлучи да дојде Маврово, знаејки дека слободните денови во ова време се ограничени (осем за државните служби).

  Ако веке не работат сите ски литови зошто не се намали цената на дневниот билет.

  Знам дека трошоците се големи и дека годинава нема зимска сезона но љубителите на скијањето се најмалку виновни за тоа.

  Поздрав

  • Благоја камерите не работат заради човечки фактор, сечење кабли со клешта и слични проблеми….конкретно за горната камера на столбот во Маврово.
   Не можеме да постигнеме со интервенции ради туѓи проблеми и желба некој да прави штета….така да то је то.
   Слично е и со другите камери 90% од проблемите се заради туѓ човечки фактор и неодговорен пристап.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Оди на лентата со алатки