Божиќ во Франција – Les2Alpes

Период на поаѓање: 5 јануари 2024, враќање назад, пристигнување во Скопје 14 јануари 2024 година Les 2 Alpes втор најстар ски центар во Европа после Chamonix, со ски патеки на еден од највисоките глечери на висина од 3600 м, патеки на кои се скија и во лето. Гратче со околу 2000 жители, сместено на 1650 метри, … Продолжи со читање Божиќ во Франција – Les2Alpes