ЕХО Планински филмски фестивал

  1. ЕХО Планински филмски фестивал
ЕХО Планински филмски фестивал октомвриОкт 05 2020 20:00 - октомвриОкт 09 2020 23:00 Europe/LjubljanaSkopje

Влегуваме во втората деценија од животниот век на вашиот омилен фестивал, и со голема чест ви ги најавуваме датумите кога ќе се одржи 11тото издание на ЕХО Фестивалот за планински филм, 05 – 09 Октомври 2020, а комплетната програма и локациите ќе ги дознаете за некој ден.

Пред нас имавме голем предизвик оваа година да организираме класичен филмски фестивал, кој ќе обезбеди следење на филмската програма на големото платно, причините ги знаете сите, и поради тие исти причини го поместуваме малку порано фестивалот на почетокот од Октомври 2020.

Иако годинава поради протоколите нема да може да се дружиме со интернационални или домашни гости во форма на предавања и презентации, сепак ве уверуваме дека имаме супер возбудливи новости и одлична програма која нема да отстапи од курсот на ЕХО и пораката што ја пренесува.

Import to Google Calendar

Location

Skopje

Directions

Could not find route!

  • Распоред
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Коментари

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by Forecast.io

Мени