НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА ВО “ОЛД СКУЛ” КРУШЕВО

  1. НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА ВО “ОЛД СКУЛ” КРУШЕВО
31Дек
НОВОГОДИШНА ПРОГРАМА ВО "ОЛД СКУЛ" КРУШЕВО декемвриДек 31 2019 00:00 Europe/LjubljanaKrusevo

Krusevo

Не ги пропуштајте најлудите новогодишни забави во Вашиот омилен локал😃
Олд Скул Крушево Ви најавува:

31.12.2019 - денска забава со Кици live

31.12.2019 - ноќна забава, ДОЧЕК НА НОВАТА 2020г. со Велко и Теља, влезот е слободен, забавата ќе трае до утринските часови а пијачките ќе бидат по редовна цена!

02.01.2020 - Кико и Коки

03.01.2020 - The Hounds

04.01.2020 - Група Марифет

Ве очекуваме

Import to Google Calendar

Location

Krusevo

Directions

Could not find route!

Location Details

Krusevo

  • Распоред
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Коментари

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by Forecast.io

Мени