Ski Opening Kopaonik

  1. Ski Opening Kopaonik
Ski Opening Kopaonik декемвриДек 03 2020 07:00 - декемвриДек 06 2020 16:00 Europe/LjubljanaKopaonik, Serbia

Ски сезоната во регионов започнува со Копаоник на 3 декември! Првиот ден на скијање ќе биде бесплатен, додека за другите денови за време на промотивното отворање до 6 декември има 50% попуст на ски карти.

Копаоник и годинава ќе го понуди најдоброто скијање во регионот. Центарот ќе биде засилен со дури 4 ски патеки и новата гондола која се планира да биде отворена на почетокот на декември.

Import to Google Calendar

Location

Kopaonik, Serbia

Directions

Could not find route!

  • Распоред
  • Guests
  • Attendance
  • Forecast
  • Коментари

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Today stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_date

stec_replace_icon_div

stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by Forecast.io

Мени