Мавровски викенд амбиент

Маврово без снег и не е така лошо. Нас во секој случај престојот на планина ни е приоритет, без размислување и пазарење со умот дали има или нема снег. За оние кои сакаат да искијаат добра стаза, Едносед до 11h часот е со добар квалитет, за почетници стазите на крајна двосед станица кај Трифкова колиба … Продолжи со читање Мавровски викенд амбиент